Verkoopmakelaar die advies geeft

Algemene voorwaarden

VerkoopmakelaarKosten.nl is onderdeel van 4offertes.nl B.V. en als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63042304.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op aanvragers van offertes op de website www.VerkoopmakelaarKosten.nl. Deelnemende bedrijven vallen onder de algemene voorwaarden voor bedrijven die bij registratie worden verstrekt.

1. Het aanvragen van offertes is geheel kosteloos. VerkoopmakelaarKosten.nl zal de aanvrager op geen enkele wijze kosten in rekening brengen voor verwerking van de offerte-aanvraag.

2. De offertes die de aanvrager ontvangt zijn volledige vrij van verplichtingen. De aanvrager is vrij om te besluiten om niet op de aangeboden offertes in te gaan.

3. VerkoopmakelaarKosten.nl mag alle aangeleverde informatie in een offerte-aanvraag enkel aan maximaal vier bedrijven beschikbaar stellen. De bedrijven aan wie de offerte-aanvragen verzonden worden zijn bedrijven die daadwerkelijk de dienst kunnen leveren die in de offerte-aanvraag beschreven staat.

4. Alle aangeleverde informatie in offerte-aanvragen wordt, na verzending van de informatie naar maximaal vier bedrijven, bewaard door VerkoopmakelaarKosten.nl ter verbetering van de kwaliteit van de website. Zie ook ons privacybeleid voor verdere toelichting.

5. VerkoopmakelaarKosten.nl heeft het volledige recht om offerte-aanvragen niet door te sturen bij: A. vermoedens van misbruik van de aangeboden diensten, B. matige inhoudelijke kwaliteit van de aanvraag. Aan deelname kunnen door de aanvrager geen rechten worden ontleend.

6. VerkoopmakelaarKosten.nl mag contact opnemen met de aanvrager om de gegevens van de aanvraag te controleren op echtheid, ter voorkoming van misbruik van de diensten van VerkoopmakelaarKosten.nl en ter bewaking van de kwaliteit van de doorgestuurde offerte-aanvragen.

7. VerkoopmakelaarKosten.nl kan door de aanvrager niet direct of indirect aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade veroorzaakt door een bedrijf waarmee een aanvrager in contact is gekomen naar aanleiding van de diensten van VerkoopmakelaarKosten.nl. VerkoopmakelaarKosten.nl brengt partijen enkel met elkaar in contact, zonder verder zicht op of verdere inmenging in het contact dat volgt uit de diensten van VerkoopmakelaarKosten.nl.

8. VerkoopmakelaarKosten.nl streeft er naar iedere offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken.

9. VerkoopmakelaarKosten.nl heeft het recht om deze algemene voorwaarden zonder aankondiging te wijzigen.

Lokale verkoopmakelaars vergelijken. Inzicht in kosten en mogelijkheden. Gratis en vrijblijvend oriënteren voor de verkoop van uw huis.

Contact

Neem in het geval van vragen, opmerkingen of suggesties gerust contact met ons op:

Tel: 0318 - 668 008
E-mail: Stuur een bericht