Verkoopmakelaar die advies geeft

Gratis aanvragen in uw regio

Geïnteresseerd in deelname aan VerkoopmakelaarKosten.nl? Vul uw bedrijfsgegevens en wensen in. Wij brengen u in contact met uw doelgroep: woningeigenaren die die overwegen om hun woning in de verkoop te plaatsen en om die reden zoeken naar een goede verkoopmakelaar.

Kies uw werkgebied

U bepaalt zelf het gebied waarin u aanvragen wilt ontvangen, bijvoorbeeld alleen aanvragen uit specifieke gemeenten, gebieden of provincies.

Gratis aanvragen - enkel betalen bij resultaat

Iedere ontvangen aanvraag is gratis. Daarnaast zijn er geen abonnementskosten of opstartkosten. Wij verlangen enkel een vaste commissie per opdracht die u binnenhaalt via ons platform. Die vaste commissie bedraagt 350,- euro excl. btw per definitieve opdracht. Zodoende betaalt u enkel voor resultaat.

Deelnemen aan VerkoopmakelaarKosten.nl

Wilt u deelnemen aan VerkoopmakelaarKosten.nl? Vul uw bedrijfsgegevens en werkgebied in. Zodra u zich hebt aangemeld, komt u direct in aanmerking voor gratis aanvragen in uw regio.

Waarom betalen voor offerte-aanvragen als u ook kunt betalen voor nieuwe klanten?

Dat was onze inspiratie bij het opzetten van dit platform. Er bestaan diverse offerteplatformen waar u betaalt om offertes uit te mogen brengen. Wij vinden het logisch dat u pas betaalt als u een nieuwe klant binnen hebt.

Nieuwe klanten vinden zonder risico

U vindt gemakkelijk nieuwe klanten zonder enig risico: de aanvragen zijn gratis, en pas op het moment dat er klandizie voortkomt uit een aanvraag, betaalt u een beperkte commissie. In tegenstelling tot andere offerteplatformen, heeft u bij ons de zekerheid dat de kosten niet voor de baten uitgaan.

De voordelen op een rijtje

  • Kosteloos in contact komen met potentiële klanten
  • Meerdere aanvragen per week in uw mailbox
  • Aanvragen die aansluiten op uw werkgebied en dienstenaanbod
  • Alle aanvragen die u ontvangt zijn gratis
  • Beperkte concurrentie: maximaal drie concurrenten per aanvraag
  • U betaalt pas een commissie als de nieuwe klant al binnen is
  • Commissietarief dat altijd eenvoudig weg te strepen is tegen de omzet die de nieuwe klant oplevert
  • Kortom: eenvoudig nieuwe klanten vinden zonder risico!

Gratis in contact komen met uw doelgroep

Iedere dag gebruiken diverse mensen die op het punt staan hun huis in de verkoop te zetten, ons platform om een goede verkoopmakelaar te vinden. Wij brengen u op commissiebasis met deze aanvragers in contact. Als verkoopmakelaar ontvangt u de aanvragen in uw regio gratis. U betaalt pas commissie als de opdracht binnen is.

Beperkte concurrentie - hoog slagingspercentage

Wij beperken de concurrentie voor deelnemende verkoopmakelaars tot maximaal drie concurrenten. De ervaring leert dat weinig aanvragers zitten te wachten op meer dan vier offertes. Als aanvragers meer dan vier offertes ontvangen, verzwakt de aandacht en krijgt niet iedere offerte de aandacht die het verdient.

Kwalitatieve aanvragen - kwalitatieve offertes

De deelnemende verkoopmakelaars zijn erbij gebaat dat er maximaal drie verkoopmakelaars een concurrerende offerte versturen. Dat vergroot immers de kans op nieuwe klandizie, en verkleint de kans dat het opstellen van een offerte achteraf verspilde tijd blijkt te zijn. Het moet voor deelnemende verkoopmakelaars immers ook de moeite zijn om goede, kwalitatieve offertes op maat te versturen.

Vier verkoopmakelaars per aanvraag

Wij hebben besloten om ons daarom geheel vast te binden op vier deelnemers per aanvraag. Dat is voor zowel de aanvrager als de deelnemende verkoopmakelaars de juiste verhouding: aanvragers ontvangen kwaliteit, en deelnemende verkoopmakelaars kunnen kwaliteit bieden.

Menselijke controle van aanvragen

De offerte-aanvragen die binnenkomen bij VerkoopmakelaarKosten.nl worden door onze medewerkers gecontroleerd op kwaliteit, waardoor u enkel kwalitatieve aanvragen toegestuurd krijgt waarmee u direct praktisch van start kunt gaan.

Altijd een geldig telefoonnummer en e-mailadres

De aanvragen die wij doorsturen bevatten altijd een geldig telefoonnummer en e-mailadres. Zodoende kunt u als verkoopmakelaar eenvoudig en snel contact opnemen met de aanvrager op de manier die u het beste past.

Gratis en vrijblijvend

Zelfs als er onverhoopt een aanvraag van lagere kwaliteit zou worden doorgestuurd, dan is er voor u niets aan de hand. Aangezien het ontvangen van aanvragen voor uw bedrijf gratis en vrijblijvend is, kunt u eventuele aanvragen die onbruikbaar blijken, simpelweg onbenut laten.

Commissietarieven

Wij vinden het logisch dat alle aanvragen gratis zijn, totdat u er als verkoopmakelaar klandizie uit haalt. Om die reden kiezen wij voor een commissietarief na het binnenhalen van de verkoopopdracht. U betaalt zodoende alleen voor nieuwe klanten. Wij hanteren een commissietarief van 350,- euro, excl. btw per nieuwe verkoopopdracht.

Wat als een aanvraag niet interessant is?

Mocht u een aanvraag ontvangen die u niet interessant vindt, dan kunt u er simpelweg voor kiezen om niet op de aanvraag te reageren. De aanvragen zijn voor u immers gratis en vrijblijvend.

Wat gebeurt er als de aanvragen niet leiden tot opdrachten?

Als u aanvragen ontvangt, maar deze aanvragen voor u niet leiden tot nieuwe klanten, dan betaalt u niets. Zo heeft u de zekerheid dat u enkel kosten maakt op het moment dat u die kosten al hebt terugverdiend.

Lokale verkoopmakelaars vergelijken. Inzicht in kosten en mogelijkheden. Gratis en vrijblijvend oriënteren voor de verkoop van uw huis.

Contact

Neem in het geval van vragen, opmerkingen of suggesties gerust contact met ons op:

Tel: 0318 - 668 008
E-mail: Stuur een bericht