Verkoopmakelaar die advies geeft
Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat is mijn huis nu waard? Hoe kan ik eventueel de waarde nog verhogen? Laat je gratis adviseren door een lokale makelaar. Vraag direct een gratis waardebepaling aan huis aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Verstandig als je twijfelt over de verkoop van je woning

Direct een goed beeld van de woningwaarde, zodat jij kan beslissen of verkopen een goed idee is.

Makelaars op straat
Hoe werkt een gratis waardebepaling?

Bij een gratis waardebepaling maak je een afspraak bij jou thuis met een lokale makelaar. Tijdens de afspraak bespreek je drie dingen:  

Wat is mijn huis nu waard in de huidige markt?

De makelaar inspecteert samen met jou de woning, vertelt jou wat de waarde van de woning is en wijst (indien gewenst) verbeterpunten aan.

Welke verkoopprijs is haalbaar met de strategie van de makelaar?

De woningwaarde is niet hetzelfde als de haalbare verkoopprijs. De makelaar vertelt je hoe de hoogste verkoopprijs behaald kan worden.

Waarom zou ik wel of niet de woning verkopen?

De makelaar vertelt je waarom verkoop op dit moment wel of niet verstandig is. Zo kan je beter beslissen of dit het juiste moment is om te verkopen.

Veelgestelde vragen

Waarom is het gratis?
De makelaar voert de waardebepaling gratis uit. Je zit nergens aan vast.

Voor de makelaar is het een kans om zijn/haar expertise te tonen. Mocht je de woning (nu of in de toekomst) willen verkopen, dan hoopt de makelaar dat je voor hem/haar zult kiezen.

Welke makelaar komt er langs?
Er zijn 1.600 makelaars bij ons aangesloten. Welke makelaar het wordt, is afhankelijk van jouw precieze locatie en de beschikbaarheid van de makelaars.

Hoe dan ook is het altijd een makelaar die ervaren is, goed staat aangeschreven en hoge beoordelingen heeft gekregen.

Waarom bij mij thuis?
Een gratis waardebepaling wordt aan huis uitgevoerd. Er zijn veel variabelen die de woningwaarde bepalen, waardoor de makelaar de woning moet zien om jou zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Een gratis waardebepaling duurt normaliter ongeveer 30 minuten.

Mirthe zegt

"Ik heb dezelfde dag nog een afspraak in kunnen plannen. Super dat dit zo makkelijk geregeld was. ... Ik was prettig verrast door de waarde."

Christiaan zegt

"Door het stijgen van de huizenprijzen bleek ons huis meer waard dan we dachten. We hebben gekozen om tot verkoop over te gaan."

Theo zegt

"Ik twijfelde heel erg over de verkoop van mijn huis. Op basis van de waardebepaling hebben we besloten om nu nog niet te verkopen."

Wil jij weten wat jouw woning nu waard is?

Vul je gegevens in en regel direct een gratis afspraak

Beginnen