Verkoopmakelaar die advies geeft
Goede makelaar vinden door te vergelijken?

Ben jij op zoek naar een geschikte makelaar? Dan wil je vast tarieven van makelaars vergelijken. Of misschien wil je liever gratis verkoopadvies van een makelaar? Hoe kunnen we jou helpen?

Gratis verkoopadvies
Vergelijk Makelaars

Waar ben je naar op zoek?

Kies wat jij nu graag zou willen:

Tarieven vergelijken

Vier lokale makelaars informeren jou over hun tarieven. Zo kan jij makkelijk meerdere makelaars vergelijken. De offertes zijn gratis.

Begin direct

Gratis waardebepaling

Een ervaren, lokale makelaar komt bij jou thuis om de waarde van jouw woning vast te stellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

Gratis verkoopadvies

Een lokale makelaar komt bij jou thuis om te je adviseren over de (mogelijke) verkoop van jouw woning. Ook dit is gratis.

Op zoek naar een makelaar?

Let op waar je rekening mee moet houden

Verschil in prijs én kwaliteit

De tarieven, voorwaarden en geleverde diensten kunnen aanzienlijk verschillen per makelaar.

Om die reden is het verstandig om altijd lokale makelaars te vergelijken voordat je een makelaar kiest voor de verkoop van je woning.

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar is een makelaar die zich specialiseert in het verkopen van woningen. Het doel van de verkoopmakelaar is om de woning zo snel mogelijk te verkopen tegen de hoogst haalbare verkoopprijs.

Verkoopmakelaars verschillen in aanpak, tarief en dienstverlening. De traditionele makelaar werkt op no cure no pay-basis, waarbij je (naast opstartkosten) alleen makelaarskosten betaalt als de woning daadwerkelijk verkocht wordt.

Wat maakt een makelaar tot een goede verkoopmakelaar?

Makelaars verschillen in dienstverlening en in kwaliteit. Een goede verkoopmakelaar kent de lokale woningmarkt: welke verkoopprijs is realistisch en moet worden nagestreefd? Een goede verkoopmakelaar weet -met een actieve werkwijze- veel potentiële geïnteresseerden via diverse kanalen te bereiken en hen te enthousiasmeren voor jouw woning. Daarnaast haalt een ervaren verkoopmakelaar het onderste uit de kan bij de onderhandelingen, zodat jij de maximale verkoopprijs behaalt.

Verkoopmakelaar voor de verkoop van jouw huis

Een verkoopmakelaar verzorgt het verkooptraject van een woning. Dat wil zeggen: waardebepaling van de woning, advies met betrekking tot de vraagprijs van de woning en de verkoopstrategie, woningfotografie, het actief promoten van de woning en het plaatsen van de woning op huizensites zoals Funda, het inboeken van afspraken met geïnteresseerden, het rondleiden van geïnteresseerden door de woning, het voeren van de onderhandelingen (in overleg met de woningeigenaar), en het begeleiden van de administratieve afwikkeling van de verkoop.

Zoek je een goede verkoopmakelaar?

Als je het vergelijkingsformulier invult, dan ontvang je van vier goede, lokale makelaars een offerte voor de verkoop van jouw huis. Deze offertes zijn uiteraard gratis en vrijblijvend, en stellen je in staat om een een goede eerste indruk van iedere makelaar te krijgen, alsmede een goed beeld van de tarieven per makelaar te verkrijgen.

Waarom vergelijken?

De keuze voor een makelaar kan zeer bepalend zijn voor het eindresultaat. Drie redenen waarom vergelijken verstandig is:

Alleen ervaren makelaars

Een ervaren makelaar weet hoe de hoogste verkoopprijs behaald kan worden. Wij weten welke makelaars bovengemiddeld presteren.

Hoge beoordelingen

Wij koppelen jou aan de makelaars die bij ons hoge beoordelingen hebben op het gebied van expertise, klantgerichtheid en prijs/kwaliteit.

Besparen op kosten

Makelaars rekenen bedragen tussen de 1.500 euro en 6.500 euro. Door eerst tarieven te vergelijken, voorkom je hoge kosten.

Merel zegt

"De gratis waardebepaling was snel en gemakkelijk ingepland. De makelaar was helder over de huidige waarde van de woning."

Harold zegt

"Achteraf bleek het een slimme zet om tarieven te vergelijken. De duurste en goedkoopste makelaars scheelden in ons geval 2.500,- euro."

Robert-Jan zegt

"We hebben al direct de volgende dag een verkoopadvies aan huis gekregen. Erg fijn dat dit zo geregeld kon worden!"

Van plan om je huis te verkopen?

Vergelijk tarieven en adviezen van makelaars

Beginnen