Vind een goede verkoopmakelaar

Ontvang offertes voor de verkoop van uw huis

  • Vergelijk prijs en kwaliteit
  • Ervaren lokale makelaars
  • Gratis en vrijblijvend

Beschrijf uw woning en wensen. Ontvang gratis 4 offertes, op basis van uw locatie en voorkeuren.

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar is een makelaar die zich specialiseert in het verkopen van woningen. Het doel van de verkoopmakelaar is om de woning zo snel mogelijk te verkopen tegen de hoogst haalbare verkoopprijs.

Verkoopmakelaars verschillen in aanpak, tarief en dienstverlening. De traditionele makelaar werkt op no cure no pay-basis, waarbij u (naast opstartkosten) alleen makelaarskosten betaalt als de woning daadwerkelijk verkocht wordt.

Verkoopmakelaar voor de verkoop van uw huis

Een verkoopmakelaar verzorgt het verkooptraject van een woning. Dat wil zeggen: waardebepaling van de woning, advies met betrekking tot de vraagprijs van de woning en de verkoopstrategie, woningfotografie, het actief promoten van de woning en het plaatsen van de woning op huizensites zoals Funda, het inboeken van afspraken met geïnteresseerden, het rondleiden van geïnteresseerden door de woning, het voeren van de onderhandelingen (in overleg met de woningeigenaar), en het begeleiden van de administratieve afwikkeling van de verkoop.

Wat maakt een makelaar tot een goede verkoopmakelaar?

Makelaars verschillen in dienstverlening en in kwaliteit. Een goede verkoopmakelaar kent de lokale woningmarkt: welke verkoopprijs is realistisch en moet worden nagestreefd?  Een goede verkoopmakelaar weet -met een actieve werkwijze- veel potentiële geïnteresseerden via diverse kanalen te bereiken en hen te enthousiasmeren voor uw woning. Daarnaast haalt een ervaren verkoopmakelaar het onderste uit de kan bij de onderhandelingen, zodat u de maximale verkoopprijs behaalt.

Zoekt u een goede verkoopmakelaar?

Als u het vergelijkingsformulier invult, dan ontvangt u van vier goede, lokale makelaars een offerte voor de verkoop van uw huis. Deze offertes zijn uiteraard gratis en vrijblijvend, en stellen u in staat om een een goede eerste indruk van iedere makelaar te krijgen, alsmede een goed beeld van de tarieven per makelaar te verkrijgen.