Verkoopmakelaar die advies geeft
Makelaars in Borger vergelijken?

Ben jij op zoek naar een geschikte makelaar? Dan wil je vast tarieven van makelaars vergelijken. Of misschien wil je liever gratis verkoopadvies van een makelaar? Hoe kunnen we jou helpen?

Gratis verkoopadvies
Tarieven vergelijken

Waar ben je naar op zoek?

Kies wat jij nu graag zou willen:

Tarieven vergelijken

Vier lokale makelaars informeren jou over hun tarieven. Zo kan jij makkelijk meerdere makelaars vergelijken. De offertes zijn gratis.

Begin direct

Gratis waardebepaling

Een ervaren, lokale makelaar komt bij jou thuis om de waarde van jouw woning vast te stellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

Gratis verkoopadvies

Een lokale makelaar komt bij jou thuis om te je adviseren over de (mogelijke) verkoop van jouw woning. Ook dit is gratis.

Huis verkopen in Borger?

Let op waar je rekening mee moet houden

Verschil in prijs én kwaliteit

De tarieven, voorwaarden en geleverde diensten kunnen aanzienlijk verschillen per makelaar in Borger.

Om die reden is het verstandig om altijd lokale makelaars te vergelijken voordat je een makelaar kiest voor de verkoop van je woning.

Voorkom een te lage verkoopprijs van jouw woning

Door tarieven op te vragen, krijg je een goed beeld van de kosten en mogelijkheden per makelaar. De gratis offertes van de makelaars bevatten in de regel ook van een gericht verkoopadvies (onder andere advies over de verkoopprijs en de verkoopstrategie).

Let goed op dat niet alleen de tarieven van makelaars verschillen, maar ook de waarde waarop zij jouw woning inschatten. Het is niet ongebruikelijk dat die inschattingen verschillen. Gebruik de vergelijking ook om daar een goed beeld van te krijgen, zodat jij jouw woning niet voor een te lage prijs verkoopt.

Wil je verkoopmakelaars in Borger vergelijken?

Wij maken het mogelijk om eenvoudig de diensten en tarieven van verkoopmakelaars in Borger te vergelijken. Je geeft eenmalig je wensen en voorkeuren aan, en je ontvangt vervolgens een vrijblijvend voorstel van vier makelaars in Borger. Deze offertes zijn gratis en vrijblijvend, en geven je inzicht in de makelaarskosten en mogelijkheden per makelaar bij (eventuele) verkoop van jouw huis.

Waarom vergelijken?

De keuze voor een makelaar kan zeer bepalend zijn voor het eindresultaat. Drie redenen waarom vergelijken verstandig is:

Alleen ervaren makelaars

Een ervaren makelaar weet hoe de hoogste verkoopprijs behaald kan worden. Wij weten welke makelaars bovengemiddeld presteren.

Hoge beoordelingen

Wij koppelen jou aan de makelaars die bij ons hoge beoordelingen hebben op het gebied van expertise, klantgerichtheid en prijs/kwaliteit. 

Besparen op kosten

Makelaars rekenen bedragen tussen de 1.500 euro en 6.500 euro. Door eerst tarieven te vergelijken, voorkom je hoge kosten.

Merel zegt

"De gratis waardebepaling was snel en gemakkelijk ingepland. De makelaar was helder over de huidige waarde van de woning."

Harold zegt

"Achteraf bleek het een slimme zet om tarieven te vergelijken. De duurste en goedkoopste makelaars scheelden in ons geval 2.500,- euro."

Robert-Jan zegt

"We hebben al direct de volgende dag een verkoopadvies aan huis gekregen. Erg fijn dat dit zo geregeld kon worden!"

Mogelijk je huis verkopen in Borger?

Vergelijk tarieven en adviezen van makelaars

Beginnen